AXION 900 
 TERRA TRAC 

Ny i TERRA TRAC-familien.

I 2011 udviklede CLAAS en stortraktor - fra bunden. Traktoren satte helt nye standarder i branchen. Det var bl.a. den første standard traktor med over 400 hk. Men CLAAS har brugt tiden siden 2011 til at tænke videre.

Vi kan nu præsentere en helt ny stortraktor på bælter. AXION 900 TERRA TRAC kombinerer fordelene fra bæltetraktorens trækkraft og er samtidig skånsom ved jorden. Med AXION 900 TERRA TRAC opnår vi 15 % mere trækkraft og 35 % mere kontaktareal med jorden. Med en større trækkraft på marken bidrager AXION 900 TERRA TRAC med høj effektivitet og stor alsidighed, som der er brug for på bedriften.

AXION 900 TERRA TRAC bevarer en total bredde under 3 m., som gør den lettere at køre rundt i - på marken og på vejen. Den intelligente affjedring af undervognen samt 4-punkts affjedringen af kabinen gør kørslen særdeles komfortabel – også ved 40 km/t.

Som den første fuldt affjedrede traktor med gummibælter er AXION 900 TERRA TRAC en nyskabelse indenfor integration af TERRA TRAC undervognen. Denne velkendte teknologi fra CLAAS mejetærskeren er nu specifikt blevet videreudviklet til traktoren.

Picture 2
Picture 3
Picture 4
Picture 5