Danish Agro koncernen

Danish Agro Machinery er en del af Danish Agro koncernen, der er en af Europas største landbrugskoncerner. Danish Agro koncernen hjælper hver dag landmanden med at producere fødevarer i verdensklasse. Koncernen tilbyder rådgivning og kvalitetsprodukter til landmænd, herunder foderblandinger, råvare- og vitaminforblandinger, gødning, planteværn, såsæd, maskinhandel, digitale produkter og energi samt køb af afgrøder fra landbruget. Derudover er koncernens også beskæftiget indenfor fødevareproduktion. 

Koncernens vigtigste fokus er, at skabe værdi på landmandens bedrift – det kalder vi Cultivating Value. Et tæt samarbejde med den enkelte landmand, rådgivning og kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser er udgangspunktet for denne værdiskabelse. 

Danish Agro koncernen blev grundlagt i 1901 i Danmark, og er vokset fra et lokalt selskab til en international landbrugskoncernen. Danish Agro koncernen, der er ejet af 8.350 danske landmænd og beskæftiger 5.000 medarbejdere, har aktiviteter i 17 lande gennem en række datterselskaber. Koncernen er en af de største og mest betydende samarbejdspartnere for landbruget i Skandinavien og Østersøregionen og vi samarbejder hver dag med mere end 50.000 landmænd.