STYRKEN I DET LOKALE

CLAAS forhandlerne befinder sig overalt i Danmark, så du nemt kan komme til din lokale CLAAS forhandler, når du har brug for sparring, en ny maskine eller særlig ekspertise. Alle CLAAS forhandlere i Danmark har sin styrke i at være professionelle med faglig viden og stort knowhow inden for nye og brugte maskiner, reservedele og tilbehør, rådgivning, salg og service. Den styrke bruger de, så de kan imødekomme dine ønsker og behov, så du, som kunde, altid får en god CLAAS oplevelse.

Her på siden kan du tage en tur rundt om vores lokale CLAAS forhandlere og få et indblik i deres forretning.

 Stadil Smede- & Maskinforretning 

Nye lokaler har løftet arbejdsmiljøet

Der er sket noget af en omvæltning for de ansatte i Stadil Smede- & Maskinforretning, hvor de efter flytningen fra Stadil til Ulfborg er gået fra 3000 kvm til mere end 5000 kvm. Det kan særligt mærkes i værkstedet, hvor det ifølge en montør har gjort en stor forskel for arbejdsmiljøet.

 Svanninge Auto- og Traktorservice 

Fra orange til lysegrønne traktorer

Den orange traktor blev indtil 2003 produceret af franske Renault, hvorefter CLAAS købte aktiemajoriteten og startede egen produktion af standardtraktorer til landbruget. Fynske Svanninge Auto- og Traktorservice A/S arbejdede i mange år med de orange traktorer, som i 2003 skiftede farve til CLAAS lysegrøn. Overgangen gav udfordringer, men viste sig i sidste ende at være en fordel for værkstedet.

 A.P. Jørgensen 

Vores teams kan slukke mange ildebrande samtidigt

A.P. Jørgensen er en af Danmarks ældste maskinforretninger og har udviklet sig sammen med landbruget for at kunne yde den service, som landbruget har brug for. Derfor har forretningen år tilbage valgt at have mere end én specialist i hvert team i forretningen, og det betyder fleksibilitet og større sikkerhed for kunderne.

 Traktor & Høstspecialisten 

Vi vil være noget for nogen og ikke lidt for alle

Siden forretningens start har Traktor & Høstspecialisten fokuseret på at være specialister indenfor et tilsyneladende snævert område – traktorer og mejetærskere. I dag står Traktor & Høstspecialisten som Danmarks største mejetærskerforretning med prioriteringen om ”at være noget for nogen og ikke lidt for alle”.

 Boi Davidsen Maskinforretning 

Traktorsucces skyldes personlige relationer

Med en markedsandel på over 30 % i 2018 for CLAAS traktorer har Boi Davidsen Maskinforretning godt fat i de sønderjyske traktorkunder. CLAAS har været en del af den 200 år gamle maskinforretning siden 1958, og det gode samarbejde med den tyske producent, gjorde det ikke svært at beslutte, at CLAAS traktorer skulle være en del af programmet tilbage i 2006.

 Bredsgaard 

Værkstedet er motoren i vores forretning

Idéen hos CLAAS forhandleren Bredsgaard A/S i Kjellerup er ikke at være enten-eller. De er ikke enten et rullende værksted eller et værksted på en fast adresse. Men de er både-og. Derfor har de i 2019 valgt at udvide både deres værksted med hundredvis af kvadratmeter og tilføjet fem nye CLAAS servicevogne samt en CLAAS servicelastbil til servicetruppen.

 Nexø Smede og Maskinforretning 

Et tillidsfuldt samarbejde fortsætter på 25. år

For maskinforretningen i Nexø på Bornholm kom CLAAS ind i billedet i 1994 – kort tid efter startede et samarbejde med svinebonden Peter Koefoed. Siden er det blevet til en del handler mellem de to parter, og i dag står der en mejetærsker, fire traktorer og en teleskoplæsser af mærket CLAAS på Langemyregaard syd for Aakirkeby. At samarbejdet har stået på i 25 år, er ikke tilfældigt.

 Hammershøj Smede- & Maskinforretning 

Vi er få, men med alle kompetencer i top

Selvom CLAAS forhandleren i Hammershøj ikke er den største maskinforretning i landet, har de alle de kompetencer, det kræver – flere af medarbejderne har nemlig flere kasketter på, hvilket styrker forståelsen for både salg, service, reservedele og rådgivning i hele forretningen. 

 Mørkøv Maskinforretning 

De vestsjællandske marker er stadig CLAAS grønne

Under høsten på de Vestsjællandske marker ser man hyppigst den lysegrønne CLAAS mejetærsker knokle derudaf. Det skyldes et samarbejde mellem Mørkøv Maskinforretning og CLAAS, som har eksisteret siden 1957, og som i dag er årsagen til, at over 40% af mejetærskerne fra Slagelse til Sjællands Odde er lysegrønne.

 Maskinland 

Vi ved, der ikke er tid til at holde stille i høsten

”Service er omdrejningspunktet i vores forretning – det er vores fundament.” Sådan fortæller ejer af Maskinland A/S, Brian Larsen, hvis værksted lige nu er i fuld gang med vintereftersyn af mange CLAAS maskiner.

 Hans Holm Maskinforretning 

Ydmyghed og kundepleje er opskriften fra 119 år gammel maskinforretning

At sætte pris på sine kunder – det lyder som en kliché, men hos Hans Holm Maskinforretning i Tinglev er der ingen tvivl om, at det er opskriften på en sund forretning, og sådan har det været lige siden begyndelsen.