Nye lokaler har løftet arbejdsmiljøet

Der er sket noget af en omvæltning for de ansatte i Stadil Smede- & Maskinforretning, hvor de efter flytningen fra Stadil til Ulfborg er gået fra 3000 kvm til mere end 5000 kvm. Det kan særligt mærkes i værkstedet, hvor det ifølge en montør har gjort en stor forskel for arbejdsmiljøet.

Lokalerne i Ulfborg var en tidligere maskinforhandler, så de passede faktisk perfekt til vores forretning”, fortæller medejer af Stadil Smede- & Maskinforretning, Michael Aarup. ”Vi har dog renoveret en del herude, inden vi for alvor flyttede ind sidste år”.

Særligt på værkstedet mærker de den store forandring, og det er kun positivt for montørerne. Kim Birkkjær har været ansat ved Stadil Smede- & Maskinforretning som montør i seks år, og han kan mærke at den ekstra plads giver mere frihed for værkstedfolkene. ”Vi skal ikke flytte os for hinanden, for at vi hver især kan komme til og faciliteterne er meget bedre end i Stadil”, fortæller Kim Birkkjær, der også fremhæver, at lageret er blevet større: ”Vi har hele vores lager samlet her i Ulfborg, hvor det i Stadil lå flere forskellige steder – det gør arbejdsdagen meget nemmere”.

Stor udstillingshal
De nye lokaler har også betydet, at maskinforretningen har fået en flot stor udstillingshal, hvor nye maskiner kan vises frem samtidig med plads til nyere og brugte maskiner i haller i forlængelse af udstillingshallen. ”Vi har god mulighed for at vise vores kunder, hvad vi har af maskiner – både nye og brugte, som alle står under tag”, fortælle Michael Aarup. Også kontorfaciliteterne og lageret er renoveret, så personalet har de bedste arbejdsbetingelser i dagligdagen.

Se det hele d. 20. februar
Der er naturligvis altid åbent hus Stadil Smede- & Maskinforretning i Ulfborg, men d. 20. februar åbnes dørene til en særlig temaaften. ”Vi afholder temaaften med fokus på CLAAS traktorer, da vi har et bredt program med nogle gode produkter, som vi meget gerne viser frem”, fortæller Michael Aarup og fortsætter ”Samtidig kan de kunder, der endnu ikke har set vores nye lokaler i Ulfborg få den oplevelse med”.

Temaaftenen foregår d. 20. februar kl. 19-21 på Industriarealet 11, 6990 Ulfborg. Tilmelding er nødvendig senest d. 14. februar.

Picture 1
Picture 2