KUNDEUDTALELSER

Førerkomfort og brugervenlighed i højsædet i JAGUAR 950

Maskinstation med syv medarbejdere og to ejere kræver maskiner, der er nemme at gå til ved skift af chauffør. Toftegaards Maskinstation er vendt tilbage til CLAAS finsnittere efter fire sæsoner med et andet mærke – en beslutning de er utroligt glade for, fortæller ejer Thomas Horsholt.

Fleksibilitet, udsyn og tusind heste gjorde udslaget.

Det kræver mange heste og meget moment at hugge flis og pelletere halm. Med god komfort, det rette udsyn og den nødvendige power har to CLAAS XERION  5000 TRAC VC vist sig som det helt rette valg for MM Bioenergi.

Marienborg Gods vælger AXION - let, smal og med masser af trækkraft.

Over de seneste to sæsoner har Marienborg Gods investeret i to CLAAS AXION 960, én på bælter (TT) og én med dæktryksregulering. Det giver fleksibiliteten i marken og på vejen - året rundt, fortæller driftsleder Lars Haugaard Jensen.

Færre mejetærskere gav flere fordele hos Dansk Landbrugs Management

Ikke kun klarede de fem mejetærskere seks mejetærskeres opgave, men DLM oplevede et lavere brændstofforbrug, større kapacitet, bedre kvalitet og større aflastning på marken og i arbejdet.

Trækkraften trak ved valget af lysegrøn traktor – og lysegrøn LEXION klarer ærterne 

Hos Broksø er der intet brok over de to AXION 870’ere og LEXION 770’eren. Traktorernes trækkraft imponerer, og mejetærskerens hydbridsystem giver flere tærsketimer og er perfekt til ærte-tærskning.

Den tredje række tallerkener på såmaskinen gør en absolut positiv forskel

Svend Olav Bengtson driver Elsnab Landbrug A/S med sin far i Vendsyssel, hvor deres forskelligartede jorde kræver maskiner, som er alsidige og stærke.

Den driftssikre, lysegrønne gummiged fodrer Jonas’ køer hurtigere

Jonas vægter god service og hurtig hjælp meget højt, hvilket også var udslagsgivende for valget af TORION. 

SNILD GUMMIHJULSLÆSSER KOMMER RUNDT, HVOR ANDRE GIVER OP

Udsynet er det bedste Carsten Rønde har prøvet, komforten er god, hydraulikken er lynhurtig, og den forøgede effektivitet har lettet på bedriften hos Trige Vestermølle Økologi.

TORION SINUS kommer ind overalt og reducerer fodringstiden

Dennis Rasmussen fra Tarpgaard er ikke i tvivl om, at han vil anbefale CLAAS TORION 956 gummigeden til andre. Betjeningen er enkel og intuitiv, den kommer snildt rundt, og stabiliteten samt styrefunktionen er i top.

13 nye CLAAS traktorer og fuld tilfredshed hele vejen rundt

For de 20 ansatte maskinførere hos Svend Aage Christiansen er komfort næsten religion. Her svigter de 13 nye CLAAS traktorer dem ikke i troen. Brugervenligheden, servicen samt styrken til at sejtrække er eksemplarisk, og så er brændstoføkonomien lav​.

Brændstoføkonomi er vigtigt - særligt for finsnitteren

Maskinstationen bruger lidt over en halv liter brændstof pr. ton, når de snitter med en JAGUAR fordelt over hele sæsonen. Det er de meget tilfredse med, særligt når de sammenligner andre mærker, som de har haft på demo.

MASKINENS DRIFTØKONOMI HAR KUN VÆRET TIL FORRENTNING AF MASKINEN

Et sats tilbage i 2006 viste sig at være det rigtige for Erling Kjærs Maskinstation ved Vildbjerg. De købte deres allerførste og Danmarks første selvkørende sprøjte fra Hollandske Agrifac.

ET REDSKAB SOM LEVER OP TIL MASKINSTATIONENS KRAV

I 2019 søgte Varde Maskinstation en ny harve til at gøre klar til såning. Flere forskellige var i spil, da de havde brug for en harve med tyngde og som kunne pakke jorden og lave den fine krummestruktur i overfladen, så man kunne komme til at så – det endelige valg faldt på en SWIFTER SE 10 000 såbedsharve fra BEDNAR.