KUNDEUDTALELSER

Den driftssikre, lysegrønne gummiged fodrer Jonas’ køer hurtigere

Jonas vægter god service og hurtig hjælp meget højt, hvilket også var udslagsgivende for valget af TORION. 

SNILD GUMMIHJULSLÆSSER KOMMER RUNDT, HVOR ANDRE GIVER OP

Udsynet er det bedste Carsten Rønde har prøvet, komforten er god, hydraulikken er lynhurtig, og den forøgede effektivitet har lettet på bedriften hos Trige Vestermølle Økologi.

TORION SINUS kommer ind overalt og reducerer fodringstiden

Dennis Rasmussen fra Tarpgaard er ikke i tvivl om, at han vil anbefale CLAAS TORION 956 gummigeden til andre. Betjeningen er enkel og intuitiv, den kommer snildt rundt, og stabiliteten samt styrefunktionen er i top.

13 nye CLAAS traktorer og fuld tilfredshed hele vejen rundt

For de 20 ansatte maskinførere hos Svend Aage Christiansen er komfort næsten religion. Her svigter de 13 nye CLAAS traktorer dem ikke i troen. Brugervenligheden, servicen samt styrken til at sejtrække er eksemplarisk, og så er brændstoføkonomien lav​.

Brændstoføkonomi er vigtigt - særligt for finsnitteren

Maskinstationen bruger lidt over en halv liter brændstof pr. ton, når de snitter med en JAGUAR fordelt over hele sæsonen. Det er de meget tilfredse med, særligt når de sammenligner andre mærker, som de har haft på demo.

MASKINENS DRIFTØKONOMI HAR KUN VÆRET TIL FORRENTNING AF MASKINEN

Et sats tilbage i 2006 viste sig at være det rigtige for Erling Kjærs Maskinstation ved Vildbjerg. De købte deres allerførste og Danmarks første selvkørende sprøjte fra Hollandske Agrifac.

ET REDSKAB SOM LEVER OP TIL MASKINSTATIONENS KRAV

I 2019 søgte Varde Maskinstation en ny harve til at gøre klar til såning. Flere forskellige var i spil, da de havde brug for en harve med tyngde og som kunne pakke jorden og lave den fine krummestruktur i overfladen, så man kunne komme til at så – det endelige valg faldt på en SWIFTER SE 10 000 såbedsharve fra BEDNAR.