"Fordelen ved at køre en CLAAS traktor er, at den er brugervenlig og nem at betjene og håndtere"

ELEVEN MADS GIVER TOPPOINT TIL BRUGERVENLIGHEDEN.

På Lynggården nær Præstø kører 2 stk. CLAAS AXION 870’er. En af chaufførerne er 2. årseleven Mads Raahauge Gertsen, som lægger stor vægt på brugervenligheden i traktoren.

”Den er nem at håndtere og hurtig at sætte sig ind i. Der er mange funktioner i kørehåndtaget, som man hurtigt lærer, og som gør det meget nemmere at betjene traktoren. Du kan lægge hånden på multifunktionshåndtaget, køre med ploven og først fjerne hånden, når du er færdig sidst på dagen”.

Med den nye CEBIS TOUCH skærm i traktoren er det nemt at lave den rigtige opsætning af traktoren. ”Du kan vælge, hvilke udtag og hvor meget olie de skal give ud, og der er meget sikkerhed i hydraulikken, da den skal låses op, før brug. Du kan også vælge omdrejningstal. Når jeg kører med sprøjten, så skal jeg helst køre et vist antal omdrejninger. Jeg kan sætte den på antal omdrejninger, jeg gerne vil køre med, og så kan jeg bare trykke på en knap, så går den op til det omdrejningstal, jeg gerne vil have”.

„Fordelen ved at køre en CLAAS traktor er, at den er brugervenlig og nem at betjene og håndtere. Funktionerne i håndtaget er nemme at indstille og efter kun en kort introduktion er man godt kørende”.