"Noget af det, vi prioriterer er, at vognen er stabil, og det tyder det på i øjeblikket, så umiddelbart tror jeg på, at det er et godt køb"

Store kunder kræver store vogne

Hos Lerskov Maskinstation i Sønderjylland er 1. slæt græs i fuld gang. Maskinstationen har til denne sæson fået leveret 3 stk. nye CLAAS CARGOS 3-akslet frakørselsvogne, og der er en særlig grund til, at maskinstationen vælger så store vogne.

”For os er det faktisk ikke nyt at køre med så store vogne. Vi har kørt med 3-akslet vogne i mange år”, fortæller maskinstationsejer Bjarne Jensen. Valget hænger sammen med, at gårdene og maskinstationens kunder bliver større og større, så de ligger ikke alle tæt på maskinstationen, hvilken gør, at transportopgaverne øges – og dertil er det praktisk med en stor vogn.

Bjarne Jensen, ejer af Lerskov Maskinstation.

”Vi har valgt vogne med 30,5” hjul, og det har vi gjort for at få en større radius, så det er nemmere at trække. Det giver os også mere frihøjde under vognene”, fortæller Bjarne Jensen.

De tre CARGOS 760 BUSINESS vogne er netop leveret, men indtil videre er Bjarne godt tilfreds med produktet. ”Noget af det, vi prioriterer er, at vognen er stabil, og det tyder det på i øjeblikket, så umiddelbart tror jeg på, at det er et godt køb”.

Lerskov Maskinstation har i alt 8 mand ansat og laver alt vedrørende grovfoder. Maskinstationen har blot 4 kunder, som de laver alt for. Derudover har Lerskov Maskinstation valgt næsten udelukkende at køre med CLAAS produkter, hvilket ifølge ejeren særligt er pga. forhandleren A.P. Jørgensen.

”Vi har et langt samarbejde med vores forhandler, og det gør, at vi får mere og mere CLAAS. Derudover oplever vi, at vi virkelig bliver bakket op af vores forhandler, hvis der opstår problemer - det er det, der gør forskellen”, afslutter Bjarne Jensen.