NYHEDER

NYT SAMARBEJDE MED AGRIFAC

Fra 1. marts 2021 har Danish agros danske maskindivision indgået et samarbejde omkring salg og service af de selvkørende sprøjter fra AGRIFAC.

Publiseret: 05.03.21

CLAAS by Night

Med et år 2020 og nu også en start af 2021, der ikke indbyder til nogle af de vanligt kendte fysiske aktiviteter, har vi valgt at gå live med et særligt CLAAS program torsdag d. 4. marts kl. 19.30.

Publiseret: 25.02.21

Dansk traktorfører i duel mod førerassistentsystem

En fredag midt i september drog den økologiske landmand, Nikolaj Dalsgaard, mod Leipzig for at deltage i en særlig duel – føreren mod systemet. En stor oplevelse, som også gav overraskende resultater for den danske deltager.

Publiseret: 01.03.21

CEMOS til traktorer øger effektiviteten

I en omfattende test udarbejdet af det tyske afprøvningsinstitut Deutschen Landwirtschafts-Gesellschaft (DLG) er CLAAS dialogsystemet CEMOS til traktorer testet og har givet et imponerende bevis på sin overlegenhed med hensyn til øget samlet effektivitet. Det målte optimeringspotentiale ved jordbearbejdning er op til 21 % – ved vedvarende arbejde.

Publiseret: 16.12.20

Danske snitterpiloter i topklasse

Under den 10 dage lange demotour har de danske snitterpiloter præsteret det, som Produktchef for CLAAS JAGUAR, Hubert Erdmann, kalder "Top CLAAS". Andre CLAAS medarbejdere er også imponerede over de danske snitterpiloters evner til, i vid udstrækning, at kunne føre finsnitteren på så optimale måder efter ganske kort igangsætning. 

Publiseret: 15.12.20