NYHEDER

 

HVO-godkendelse og fabrikspåfyldt olie for traktorer, mejetærskere og finsnittere 

Fra 1. oktober 2023 vil alle CLAAS landbrugsmaskiner, der opfylder den seneste emissionsstandard, blive godkendt til at bruge hydrobehandlede vegetabilske olier (HVO). Maskinerne vil desuden blive påfyldt med det bæredygtige biobrændstof, inden de forlader fabrikken i Harsewinkel og Le Mans. 

Publiceret: 13-01-2023

 

LEXION og JAGUAR brugerkurser i 2023

Som vanligt tilbyder vi også i år brugerkurser ved køb af ny CLAAS LEXION og JAGUAR for at sikre udnyttelsen af maskinens fulde potentiale. 

Publiceret: 13-01-2023

 

Høstkonkurrence 2022

Har du høstens flotteste skår? En godt skåret maskine, høstteam, halmskår eller noget helt fjerde kan bringe dig i puljen til at vinde årets CLAAS høstkonkurrence. Læs mere og deltag for at vinde en høstfest hos CLAAS for 10 personer.

Publiceret: 06-07-2022

 

Bliv specialist i CLAAS maskiner

I samarbejde med Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelse (HEG) er det muligt at uddanne dig til landbrugsmaskinmekaniker med speciale i et af markedet stærkeste brands - nemlig CLAAS.

Publiceret: 17.03.22

ELEVERNE PÅ JU ÅRHUS FÅR NYE CLAAS TRAKTORER

I en ny tre-årig aftale mellem Jordbrugets UddannelsesCenter Århus, også kendt som JU, og Traktor Høst kan eleverne nu hvert år se frem til at få tre nye CLAAS traktorer til undervisningen.

Publiceret: 14.10.21

RIVE-NYHEDEN FRA CLAAS ER BEDST I TEST … IGEN

Den netop lancerede fire-rotorrive nyhed fra CLAAS fik det bedste resultat på flere væsentlige parametre ved rivetesten forud for årets Grovfoderekskursion først på sommeren.

Publiceret: 05.10.21

OPLEV DANMARKS MEST POPULÆRE SNITTER

I uge 40 og 41 kan du hos udvalgte CLAAS forhandlere opleve Danmarks mest populære snitter køre demo - en CLAAS JAGUAR. Demo-maskinen er en JAGUAR 970 med ORBIS 900, og dertil CARGOS 760 frakørselsvogn.

Publiceret: 01.10.21

CLAAS HØSTKONKURRENCE 2021

"Mig og min bedste høst-buddy" - sådan lyder præmissen for årets CLAAS høstkonkurrence. Del og vind en høstfest hos CLAAS for 10 personer. 

Publiceret: 05.07.21

Flere end 200 mejetærskerpiloter er nu klar til høsten

De seneste fire uger har Erhvervspark Vandel ved Billund været at sammenligne med en høstdag. Området har nemlig været fyldt med CLAAS LEXION mejetærskere, fordi mere end 200 piloter har været på brugerkursus for at blive helt klar til den kommende høstsæson.

Publiceret: 23.06.21

NYT SAMARBEJDE MED AGRIFAC

Fra 1. marts 2021 har Danish agros danske maskindivision indgået et samarbejde omkring salg og service af de selvkørende sprøjter fra AGRIFAC.

Publiceret: 05.03.21

CLAAS by Night

Med et år 2020 og nu også en start af 2021, der ikke indbyder til nogle af de vanligt kendte fysiske aktiviteter, har vi valgt at gå live med et særligt CLAAS program torsdag d. 4. marts kl. 19.30.

Publiceret: 25.02.21

Dansk traktorfører i duel mod førerassistentsystem

En fredag midt i september drog den økologiske landmand, Nikolaj Dalsgaard, mod Leipzig for at deltage i en særlig duel – føreren mod systemet. En stor oplevelse, som også gav overraskende resultater for den danske deltager.

Publiceret: 01.03.21

CEMOS til traktorer øger effektiviteten

I en omfattende test udarbejdet af det tyske afprøvningsinstitut Deutschen Landwirtschafts-Gesellschaft (DLG) er CLAAS dialogsystemet CEMOS til traktorer testet og har givet et imponerende bevis på sin overlegenhed med hensyn til øget samlet effektivitet. Det målte optimeringspotentiale ved jordbearbejdning er op til 21 % – ved vedvarende arbejde.

Publiceret: 16.12.20

Danske snitterpiloter i topklasse

Under den 10 dage lange demotour har de danske snitterpiloter præsteret det, som Produktchef for CLAAS JAGUAR, Hubert Erdmann, kalder "Top CLAAS". Andre CLAAS medarbejdere er også imponerede over de danske snitterpiloters evner til, i vid udstrækning, at kunne føre finsnitteren på så optimale måder efter ganske kort igangsætning. 

Publiceret: 15.12.20