CLAAS sender live

Teamet bag CLAAS i Danmark, Danish Agro Machinery, glæder sig til endnu engang at byde velkommen til ”CLAAS by Night”, som er et online event, der sendes direkte på Facebook torsdag d. 24. februar kl. 19.30.

Vi går lysere tider i møde, og snart bør det igen være muligt at mødes til messer, udstillinger og lokale arrangementer, men indtil da er det heldigvis muligt at ”mødes” online. Derfor inviterer Danish Agro Machinery endnu engang indenfor til CLAAS by Night, som denne gang sendes direkte fra den sønderjyske CLAAS forhandler, Hans Holm Maskinforretning.

Vi viser et flot udvalg af vores produktprogram frem i de fine omgivelser ved Hans Holm Maskinforretning bl.a. nyhederne i CLAAS læsseprogram: TORON 738 T SINUS og TORION 1511P. Derudover kommer vi også omkring rundballepresseren ROLLANT UNIWRAP, som i år fejrer 20 års jubilæum.

Få besked, når udsendelsen starter

Har du en Facebookprofil, kan du få besked ligeså snart udsendelsen starter. Gå ind på live-begivenheden og klik "deltager", så får du automatisk en notifikation, når vi sender live.

En testvinder er også på programmet
Sidste år lavede LandbrugsAvisen en omfattende test med syv forskellige frontlæssertraktorer, og vinderen blev CLAAS ARION 440 CIS bl.a. på grund af dens ydeevne og komfort. ARION har nogle ret gode funktioner bl.a. i joysticket og med PANORAMIC kabine, som gør udsynet ud til frontlæsseren rigtig godt – det og andre punkter, der gjorde, at det blev en CLAAS, der vandt testen, kan ses undervejs i udsendelsen.

Derudover bliver der også mulighed for at få et nærmere kig på CLAAS’ flagskib, LEXION, hvor vi kommer rundt om de mange systemer, der gør LEXION yderst effektiv.

Vi ser frem til at vise vores udvalgte produkter frem, og undervejs i udsendelsen også være mulighed for at vinde fede CLAAS præmier.

Få svar på dine spørgsmål

Du kan allerede nu stille dit spørgsmål ved at skrive en besked til CLAAS Danmark på Facebook eller sende en mail til info@da-machinery.dk.