Kom tæt på CLAAS maskinerne hjemme fra sofaen

Med et år 2020 og nu også en start af 2021, der ikke indbyder til nogle af de vanligt kendte fysiske aktiviteter, har vi valgt at gå live med et særligt CLAAS program torsdag d. 4. marts kl. 19.30.

Sæt dig godt til rette i sofaen, find popcornene frem og nyd 1 times CLAAS program direkte på CLAAS Danmark på Facebook.

Vi ser et reelt behov for at mødes og være i dialog med vores kunder, og derfor præsenterer vi CLAAS i et nyt format - vi kalder det "CLAAS by Night". 

CLAAS by Night er en liveudsendelse, som kan følges direkte på Facebook. Har man ikke en Facebook-profil er det også muligt at følge med her på siden, hvor videoen også sendes live fra. Eventet finder sted i den nye udstillingshal hos Vinderup Maskiner på Mors. Her giver de danske produktchefer fra CLAAS en spændende gennemgang af CLAAS traktor, mejetærsker og finsnitter.

Fokus på chaufføren af maskinerne
CLAAS by Night gør det muligt at komme helt tæt på maskiner – altså i virtuel forstand. Der vil bl.a. blive budt indenfor i kabinen, hvor man kan se og høre om det populære CEMOS system, som både findes i CLAAS traktorer, mejetærskere og finsnittere. Derudover inddrager vi også en montør, der arbejder med CLAAS service til dagligt for at høre nærmere om hans hverdag inde i maskinerne.

Noget ganske særligt ved live-udsendelser på Facebook er muligheden for at interagere med seerne direkte. Det betyder, at det er muligt at stille et spørgsmål og få svar direkte i udsendelsen, hvilket må være noget af det tætteste på en ”rigtig” dialog i disse tider.

Se med torsdag d. 4. marts kl. 19.30.

Få besked, når udsendelsen starter

Har du en Facebookprofil, kan du få besked ligeså snart udsendelsen starter. Gå ind på live-begivenheden og klik "deltager", så får du automatisk en notifikation, når vi sender live.

Få svar på dine spørgsmål

Du kan allerede nu stille dit spørgsmål ved at skrive en besked til CLAAS Danmark på Facebook eller sende en mail til info@da-machinery.dk.