CLAAS fremviser verdens største CLAAS snitter

 Pressemeddelelse 17.09.20   

Danish Agro Machinery A/S og CLAAS kan for første gang præsentere verdens største CLAAS finsnitter på dansk jord når JAGUAR 990 TT får Danmarkspremiere i uge 40 og 41, hvor der køres demokørsel. 

I uge 40 og 41 vil de nyeste produkter til majshøsten blive vist frem og afprøvet til demokørsel. Der er tale om en vaskeægte Danmarkspremiere når den største CLAAS snitter JAGUAR 990 TERRA TRAC tager sit indtog i de danske marker. Finsnitteren på bælter får desuden selskab af det nye 12 rækket majsbord ORBIS 900. 

CLAAS kan præsentere store nyheder på demoturen, hvor der er mulighed for at afprøve den nye finsnitter samt majsbord - direkte i majsmarken. Majsbordet ORBIS 900 byder bl.a. på et nyt ud- og indklapningskoncept, der forstærker den tyske producents evne for elegante løsninger. 

Selvom JAGUAR 990 TERRA TRAC er den største finsnitter fra CLAAS til dags dato, så har den en lav egenvægt, der gør den mere skånsom mod jordbunden og dermed jordens struktur. TERRA TRAC er efterhånden et kendt koncept herhjemme, hvor almindelige og udfordrende majsmarker har nydt godt af bæltesnitterens skånsomme kørsel. Også i forårets græsmarker sikrer TERRA TRAC på JAGUAR snitterne en stor fleksibilitet når det unikke system på forlandet skåner græstørven for beskadigelser. 

"JAGUAR 990 med 925 hk er en absolut sværvægter, og det glæder os at vi kan præsentere verdens største CLAAS snitter til majshøsten 2020. Dens enorme kapacitet stiller store krav til hele logistikken omkring majssnitningen og det ved vi vil være interessant for de fleste at se nærmere på. CLAAS ORBIS 900 skærebordet vil også kunne afprøves og opleves under dette års demokørsel," fortæller salgs- og produktchef Iwer Dall.

Maskinen præsenteres på forskellige lokationer i Jylland fra d. 1. oktober og hele uge 41 med. Man kan følge demoturens rute her på siden og på CLAAS Danmarks Facebook side samt CLAAS forhandlernes egne SoMe kanaler for de seneste opdateringer. 

Billede

Kontakt vores forhandlere og få direkte besked om, hvor demoturen finder sted og hvilket tidspunkt. 

Dette er endelige rute:

1. - 2. oktober A.P. Jørgensen, Ribe

3. - 4. oktober Maskinland A/S, Grindsted

5. - 6. oktober Stadil Smede- & Maskinforretning, Tim

7. - 8. oktober Traktor- & Høstspecialisten, Hvam

9. - 10. oktober Vinderup Maskiner, Vinderup

11. oktober Traktor- & Høstspecialisten, Kolding