CLAAS høst- konkurrence 2021

Del og vind en høstfest hos CLAAS for 10 personer

”Mig og min bedste høst-buddy”

Send os et billede eller en video af dig og din bedste ven i høsten sammen med en CLAAS mejetærsker. Måske din bedste høstbuddy er din kollega, der kører frakørselsvognen, måske din mor, der kommer med aftensmad, måske er det køleskabet i mejetærskeren, der altid sørger for kolde drikke eller er det konen derhjemme, der klarer hus og børn i den travle høstperiode? Kun fantasien sætter grænsen.

Del billedet eller videoen, gerne med en beskrivelse, i kommentarfeltet på vores Facebook-side, send os en besked på Facebook eller en mail til info@da-machinery.dk eller brug hashtagget #migogminhøstbuddy på Instagram, og så deltager du i konkurrencen. Ved deltagelse giver du samtidig CLAAS Danmark og Danish Agro Machinery samtykke til at bruge materialet på denne Facebookside samt på www.danishagromachinery.dk.

1️.-præmien er en høstfest for 10 personer hos CLAAS i Tyskland. Præmien indeholder desuden en fabriksrundvisning hos CLAAS samt fuld forplejning, en overnatning og transport tur/retur. 
2️.-præmien er 10 stk. CLAAS softshell jakker
3️.-præmien er fem goodiebags indeholdende diverse CLAAS merchandise

Vi kårer vinderne, når høsten er slut. Vinderne får direkte besked og offentliggøres desuden her på Facebook, på Instagram samt på www.danishagromachinery.dk.