Vinderen af høstkonkurrencen 2022 er fundet

Og vinderen er.... Ulrik Mæng Andersen

CLAAS høst- konkurrence 2022

Del og vind en høstfest hos CLAAS for 10 personer

Har du høstens flotteste skår?

Elsker du også synet af et godt skår? Det gør vi hos CLAAS. Derfor vil vi gerne se det flotteste skår i høsten 2022. En godt skåret maskine, høstteam, halmskår eller noget helt fjerde kan bringe dig i puljen til at vinde årets CLAAS høstkonkurrence. Det eneste krav er, at der skal være CLAAS på billedet eller videoen – og jo flere CLAAS, jo bedre. Så let og simpelt kan det gøres 😉 🤳

Del billedet eller videoen, gerne med en beskrivelse, i kommentarfeltet på vores Facebook-side, send os en besked på Facebook eller en mail til info@da-machinery.dk eller brug hashtagget #claasflotskår på Instagram, og så deltager du i konkurrencen. Ved deltagelse giver du samtidig CLAAS Danmark og Danish Agro Machinery samtykke til at bruge materialet på denne Facebookside samt på www.danishagromachinery.dk.

1️.-præmien er en høstfest for 10 personer hos CLAAS i Tyskland. Præmien indeholder desuden en fabriksrundvisning hos CLAAS samt fuld forplejning, en overnatning og transport tur/retur (der udtrækkes én vinder)
2️.-præmien er 2 stk. CLAAS grill med grill-tilbehør (der udtrækkes to vindere)
3️.-præmien er 3 stk. topnøglesæt ( der udtrækkes tre vindere)
Vi kårer vinderne, når høsten er slut. Vinderne får direkte besked og offentliggøres desuden her på Facebook, på Instagram samt på www.danishagromachinery.dk.

Vi kårer vinderne, når høsten er slut. Vinderne får direkte besked og offentliggøres desuden på Facebook, på Instagram samt på www.danishagromachinery.dk.