LEXION 8000 OG 7000: NYE HØJTYDENDE MEJETÆRSKERE MED OP TIL 790 HK

 Pressemeddelelse    Udgivet den 07.08.19 kl. 10:00

Det nye APS SYNFLOW HYBRID tærskeværk udgør hjertet i LEXION 8000 og 7000. Motorydelsen på op til 790 hk/581 kW bringer de nye modeller ind i en ny ydelsesklasse. Et intuitivt styrekoncept og en ny kabine sikrer en meget høj grad af komfort. DYNAMIC POWER justerer motorydelsen ud fra driftsforholdene og sikrer uovertruffen brændstoføkonomi.
 

Det nye hjerte: APS SYNFLOW HYBRID
APS SYNFLOW HYBRID fortsætter det vellykkede koncept med at kombinere en tangentialt tærskeværk med en accelerator og aksial sekundær udskillelse. Diameteren på tærskecylinderen med de 10 slagler er øget til 755 diameter. Den efterfølges af en ny, større fordelervalse med en diameter på 600 mm. Tærskeværket er 1.700 mm bredt på modellerne i 8000-serien og 1.420 mm på modellerne 7000-serien. Tærskecylinderens store diameter giver en flad kontaktvinkel på 132°. Disse egenskaber, sammen med synkroniseringen af cylinderhastigheden, giver en lige, ensartet og brændstofbesparende materialestrøm.

For hurtig tilpasning til alle afgrødetyper og driftsforhold justeres alle tærskebrosegmeter hydraulisk og parallelt i CEBIS. En overbelastningssikring beskytter mod tilstopning. Et tærskesegment kan drejes ind i materialestrømmen foran tærskecylinderen. Dette gør, at tærskeværket kan styres ekstremt præcist. Ligesom med alle andre parametre i tærskeværket, er tærskesegmentets styresystem integreret i CEMOS AUTOMATIC. Alle brosegmenter kan nås fra siden og kan nemt udskiftes. Med cylinderhastigheder på mellem 160 og 920 o/min er APS SYNFLOW HYBRID velegnet til tærskning af alle afgrøder.

JET STREAM renserisystem og nyt QUANTIMETER
JET STREAM renserisystemet med et større soldeareal arbejder med seks eller otte turbineblæsere afhængig af modellen. Med et dobbelt ventileret faldtrin foretages den indledende rensning. Den lange luftudligningskanal blæser højtryksluft i soldene. Soldene og blæseren kan justeres elektrisk fra kabinen. Takket være 4D-funktionen kan renserisystemet aktivt kompensere for hældninger på op til 20 %.

Det nye QUANTIMETER har en anslagsplade ved volumenudmålingen i kornelevatoren og måler udbyttet, uden at der er behov for tusindkornsvægten. Det er kun nødvendigt at kalibrere en gang om året pr. afgrødetype, og dette kan foretages fra kabinen. Idet de forskellige kalibreringsfaktorer for de forskellige afgrødetyper nemt kan gemmes, kan der nemt skiftes mellem afgrødetyper.

Picture

Supplerende links


For yderligere kontakt:

Kontaktperson 1

Navn
Titel
mail
telefon

Kontaktperson 2

Navn
Titel
mail
telefon

Download pressefotos:

Tags


Relaterede artikler:

CUT THE CROP
 Pressemeddelelse     Udgivet den 27.08.19 kl. 10:00

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce congue iaculis sapien. Vestibulum accumsan vulputate magna, ac ornare orci ultrices ut. Maecenas luctus consequat odio. Nulla et massa sed sapien efficitur imperdiet.